home » contact/bereikbaarheid

praktische informatie 

telefonische bereikbaarheid 0570 714017 (kantoor) / 06 42170211 (spoed)

e-mail info@familie-zaken.nl

adres Sandrasteeg 8, 7411 KS Deventer (op afspraak)

postadres Postbus 485, 7400 AL Deventer 

KvK-nummer 08204618

BTW-nummer NL002140341B40 

 

routebeschrijving en parkeren

  1. Parkeren kan in de Centrum Garage (Op de Keizer 1, 7411 TC Deventer), daar zijn altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, en de parkeergarage is op loopafstand van het kantoor: U verlaat de parkeergarage, gaat rechtdoor door de steeg naast de Hema: u komt dan in de Korte Bisschopsstraat. U gaat even links en direct weer rechts: de Lange Bisschopsstraat in. Na ongeveer 500 meter hebt u aan uw linkerhand Scapino. Rechtsaf kunt u de Sandrasteeg in lopen. Aan het einde van deze steeg loopt u tegen ons pand aan: Sandrasteeg 8, het oudste stenen huis van Nederland.

  2. In de directe nabijheid van het kantoor vindt u de Stromarkt en de Nieuwmarkt. Hier is het vaak moeilijker om een parkeerplaats te vinden en duurder dan de parkeergarage.

  3. Komend vanuit Apeldoorn/Twello hebt u ook de optie om te parkeren op "de Worp". Zet uw navigatie dan op het IJsselhotel, Worp 2 in Deventer. Daar kunt u gratis parkeren, en vervolgens met de pont over. Meer informatie: http://www.deventer.info/nl/praktische-info/vaartijden-pontje. Als u aankomt op de Welle, steekt u over en loopt rechtdoor, de Hofstraat in. Aan het einde van de Hofstraat gaat u even links, en dan meteen weer rechtsaf de overkapte steeg in. Aan uw linkerhand bevindt zich ons kantoor.

Het kantoor bevindt zich op loopafstand van het trein- en busstation van Deventer.

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer

Familie-zaken.nl maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Ook maakt deze site gebruik van Google Analytics en AddThis. Lees hier meer over cookies.