home » agenda
over familie-zaken

Voor meer informatie over mijn werk en activiteiten kunt u kijken op mijn LinkedIn-profiel.

over familie-zaken

Als het gaat om familie en zaken, ontstaat er vaak gedoe. Emoties, onuitgesproken verwachtingen, morele opvattingen, ervaringen in het verleden (de onderstroom) geven ruis op de lijn in het gesprek over feiten, mogelijkheden en de toekomst (de bovenstroom). De naam van het kantoor geeft al aan wat mijn werkveld is: als het gaat om familie en zaken en alles daar tussen in en om heen.  

Onze speciale expertise en jarenlange ervaring ligt op het gebied van samengestelde gezinnen, ouder-/kindrelaties, agrarische families, al dan niet in combinatie met het (erf)recht.

Pauline Schonewille is familie-adviseur, family mediator, notarieel jurist en KIES-omgangscoach. Cliënten en collega's waarderen haar om haar brede kennis en praktijkervaring in haar vakgebied, haar analytisch vermogen, praktische aanpak, verbindend vermogen en betrokkenheid.

Familie-Zaken werkt vanuit het kantoor in Deventer nationaal en internationaal nauw samen met deskundigen op andere vakgebieden, onder wie Else-Marie van den Eerenbeemt, Annette van Riemsdijk en Fred Schonewille als de situatie daarom vraagt.

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer