home » agrarische mediation

agrarische mediation

Als u boer bent en/of uw agrarische bedrijf wilt overdragen aan één van uw kinderen, speelt er veel meer dan alleen de juridische regelingen en de financiën. Immers, alle kinderen hebben het erf aangeveegd en de kippen gevoerd: de boerderij en het bedrijf voelt voor iedereen als "eigen".

Niet alle kinderen willen misschien het bedrijf overnemen, maar toch hebt u ook dan goede begeleiding nodig om ervoor te zorgen dat alle kinderen zich gezien en gehoord voelen, en samen door een deur blijven kunnen. De "gunfactor" alleen is niet genoeg. Ook als daarin problemen ontstaan bent u bij mij als agrarisch mediator, boerendochter, aan het goede adres.

Ik weet wat er kan spelen en hoe moeilijk het kan zijn om als gezin en familie dicht bij elkaar te blijven of er aan te moeten werken om daar weer te komen. 

Anders dan de boekhouder en uw eigen adviseur, help ik jullie als neutrale derde om het gesprek op gang te houden of weer te brengen, zodat iedereen zijn plek krijgt in dit verhaal. En ook de volgende generatie wordt hierbij niet vergeten, hoe jong ze nu misschien nog zijn.

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer