Familie-zaken.nl maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Ook maakt deze site gebruik van Google Analytics en AddThis. Lees hier meer over cookies.

start nieuwe gespreksgroep voor stiefmoeders

eerste bijeenkomst Bij minimaal vier deelnemers start er weer een nieuwe groep. Meestal op maandagochtend, woensdagochtend, vrijdagochtend of donderdagavond.

waar mijn sfeervolle, eeuwenoude praktijkruimte aan de Sandrasteeg 8 in hartje Deventer.

kosten € 25,00 per keer.

aanmelden via info@familie-zaken.nl of 06-42170211.

gespreksgroepen voor stiefmoeders

De gespreksgroepen organiseer ik in samenwerking met de Stichting Nieuw Gezin Nederland. Deelneemsters komen uit de brede regio rond Deventer.

De insteek van deze gespreksgroepen is positief en opbouwend. Natuurlijk is er veel gelegenheid tot het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen. Het doel is om je naar huis te laten gaan met veel informatie, praktische tips, verhalen van anderen en vooral veel goede moed en vertrouwen in je eigen rol, je relatie en jullie nieuwe gezin! 

Tijdens de gespreksgroepen worden bepaalde veel voorkomende thema's verder worden uitgediept en kun je ervaringen uitwisselen, op een gezellige en prettige manier. In de praktijk blijkt dat stiefmoeders de gesprekken zo leerzaam en stimulerend vinden, dat ze graag nog een paar keer bij elkaar willen komen met dezelfde groep.

Datum en tijd stellen we in overleg vast.

Heb je belangstelling, mail dan naar info@familie-zaken.nl.

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen op Hyves Delen via Google Plus Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer