home » workshops/gespreksgroepen » voor partners met een samengesteld gezin

informatie- en gespreksavonden: hoe werkt ons samengestelde gezin?

Als je verliefd wordt op een nieuwe partner met kinderen... Of als je kinderen hebt en een nieuwe relatie aangaat...

Zodra het serieus wordt en jullie samen verder gaan, vormen jullie een samengesteld gezin. En dan komt er heel wat op je af. Zowel in praktische zin, als op emotioneel gebied en in de zakelijke sfeer moet er dan behoorlijk wat geregeld worden en een plekje krijgen. Sommige dingen gaan vanzelf, maar andere aspecten van jullie leven samen kunnen veel (negatieve) aandacht vragen. Als je dan ook nog weet dat 66% van de nieuwe gezinnen de eindstreep niet haalt, ondanks alle liefde en goede bedoelingen, is het niet gek om serieus werk te maken van een goede start van het nieuwe gezin.

Een goede voorbereiding is het halve werk, en deskundig advies en praktische tips helpen ook. 

Op een prettige interactieve manier ontvang je informatie, tips en handvatten die helpen beter om te gaan met veel voorkomende "issues" in een samengesteld gezin. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en eventueel het uitwisselen van ervaringen. Een avond vol informatie en inspiratie dus! Voor zowel ervaren (stief) ouders als voor aankomende samengestelde gezinnen. En natuurlijk is er koffie/thee met iets lekkers.

Heb je belangstelling? Laat dan weten door een mailtje te sturen naar info@familie-zaken.nl.

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen op Hyves Delen via Google Plus Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer