home » wat anderen zeggen

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


ervaringen van cliënten die jou voorgingen

 "Jouw kennis over samengestelde gezinnen en stiefouderschap, praktische oplossingen, ervaringen, (h)erkenning, relativeringsvermogen en gestructureerde aanpak heeft ons zo goed gedaan. We raden alle partners met een samengesteld gezin aan om dit traject bij jou te volgen!" (vader en stiefmoeder)

"Ik wilde een succes maken van mijn nieuwe situatie; wilde een goede 'nieuwe' vader worden, samen met J. de zwakheden onder ogen zien en hiervoor oplossingen vinden (opvoeding, tegenstrijdigheden). Naar mate onze eigen nieuwe situatie beter op orde komt, lijken de andere zaken minder relevant" (vader, 44)

 "Frappant is dat we bij jou kwamen voor hulp bij het omgaan met de ex van mijn man. Eigenlijk hebben we daar weinig aandacht aan besteed. Toch is zij veel meer naar de achtergrond verdwenen (en dat was wat we wilden bereiken). Deels doordat er daadwerkelijk iets in de communicatie begint te veranderen, maar zeker ook omdat we onze richting niet meer door haar laten bepalen" (stiefmoeder, 39)

"De positieve ervaring die ik nu samen met J. heb opgedaan, geeft mij een prima bodem en veel vertrouwen in elkaar en in de toekomst" (vader, 47)

"In een beperkt aantal gesprekken heb ik erg veel geleerd. Bedankt!" (stiefmoeder, 40)

"Wat de mediationgesprekken ons gebracht hebben: het inzicht dat we gekregen hebben dat we een heel normaal stiefgezin zijn, met alle valkuilen van dien. Daar willen we zo min mogelijk in vallen, en we hebben nu handvatten om daar zo goed mogelijk mee om te gaan. We houden heel veel van elkaar, onze liefde is alleen maar sterker geworden en we genieten er van om leuke dingen te doen samen" ((stief)vader en (stief)moeder)

"Ik kan het anderen aanraden (doe ik ook) en kan veel vertellen van de (positieve) dingen die het maken van een stiefouderschapsplan me/ons heeft gebracht" (stiefmoeder, 35)   

"Het was fijn om met jou te bespreken welke knelpunten er zijn als we testamenten gaan maken, en wat oplossingen daarvoor zijn. Je kijkt niet alleen juridisch maar vooral ook praktisch mee, en geeft superveel praktische adviezen waar we zelf nooit aan gedacht hadden."

"We stonden op het punt om uit elkaar te gaan, net als 2/3 van de andere samengestelde gezinnen. Dankzij jouw hulp en begeleiding begrijpen we nu beter hoe ons samengestelde gezin in elkaar zit, hebben we beter samen leren praten (en ruzie maken :-))"

"We hebben geleerd dat een samengesteld gezin runnen op bepaalde punten heel anders werkt, dan een "gewoon" gezin. We weten nu "wat er bij hoort" en hebben ook geleerd waar we aandacht aan geven en wat we loslaten." 

We hebben geleerd wat onze triggers zijn en hoe we daar eerder en beter mee om gaan, zodat de boel thuis niet ontploft.

"Je hebt mij geleerd om beter voor mijn kinderen te zorgen in deze moeilijke periode; de investering in mijn kinderen is mij alles waard en ik ben er een betere vader door geworden."

"Dankzij jou praten mijn vader (85) en ik (53) weer met elkaar. Ik had een heel ander beeld van zijn rol bij de scheiding van mijn moeder. Ik gaf hem er de schuld van dat hij geen moeite voor mij deed, maar door onze gesprekken bij jou zijn we dichter bij elkaar gekomen. We hebben veel kunnen uitspreken, wat zonder jou erbij nooit was gelukt. Deze periode was heel erg moeilijk, maar zó de moeite waard. We hebben een basis gelegd voor de toekomst."

 

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen op Hyves Delen via Google Plus Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer