home » over pauline

werken met hoofd en hart 

Als voormalig kandidaat-notaris ken ik de wet en de juridische (on)mogelijkheden. Bovendien neem ik een hoop praktijkervaring uit het notariaat, uit mijn mediationpraktijk en mijn eigen jarenlange ervaring als moeder en stiefmoeder mee. 

persoonlijk, praktisch en professioneel

Mijn cliënten typeren mijn aanpak als persoonlijk, praktisch en professioneel. Zij komen graag even terug als er iets aan de hand is.

kennis delen

Ik word vaak gevraagd om te spreken of te schrijven over samengestelde gezinnen, stiefouderschap, ouderschap: over de praktische onderwerpen en de juridische regels. Zowel (juridische) vakbladen en congressen als kranten en tijdschriften zoals Financieel Dagblad, Nederlands Dagblad, Libelle, Eva en Elisabeth Magazine weten mij te vinden voor een interview of advies.

boeken

Verschillende boeken heb ik geschreven, zoals Mijn man heeft een kind (voor stiefmoeders, maar vaders en grootouders lezen ook mee). Op dit moment ben ik bezig met een boek voor vaders met een samengesteld gezin én met een brievenboek voor stiefmoeders - op verzoek van een uitgeverij.

ik kijk nergens van op

Tot slot, misschien fijn om te weten: ik ben een zeer ervaren family mediator en kijk nergens van óp. Ik kijk wel met jullie méé. Mijn blik is kritisch en analytisch, maar ook betrokken, empatisch en opbouwend: toekomst gericht. Op zoek naar verbinding en betere tijden, als het gaat om familie en zaken. Of ouderschap en financiën. Of relatie en erfrecht.

Want dat is mijn missie én mijn expertise, en dat zet ik van harte voor jou en de jouwen in.

 

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen op Hyves Delen via Google Plus Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer