home » over de praktijk » familie-plechtigheden

huwelijksvoltrekking, scheidingsritueel & meer...

Als trouwambtenaar heb ik inmiddels vele huwelijksplechtigheden geleid: met en zonder kinderen, op roze wolken en met zwarte rouwrandjes, for better and for worse...

Als mediator ervaar ik bijna dagelijks hoe belangrijk rituelen zijn, kleine en grote, bij trouwen en scheiden, in het vormen van een gezin en bij het afscheid nemen.

Als "tweede vrouw" en als (stief)moeder weet ik wat je tegenkomt bij het organiseren van je trouwdag, als het voor één van de twee of voor jullie allebei niet de eerste keer is.

Je kunt mij inschakelen als begeleider van de momenten die te maken hebben met trouwen, scheiden of bijvoorbeeld een officieel "startschot" geven aan jullie samengestelde gezin.

In overleg is er heel veel mogelijk qua invulling van de bijeenkomst, de keuze van de locatie, inbreng van anderen. Het gaat er om dat het "jullie" moment wordt, op een persoonlijke manier en waarop je met een goed gevoel terug kijkt. Een waardig en mooi begin van een nieuw stuk van je leven.

meer informatie?

Als je erover denkt om mij in te schakelen of als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn, kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Na een intakegesprek, waarin we bespreken wat jullie wensen zijn en ook kijken of het "klikt", ontvang je van mij een vrijblijvende offerte op maat. Daarna kunnen jullie (en ik ook) beslissen of we met elkaar in zee gaan.

Zo ja, dan wordt het zeker een mooie plechtigheid!

 

 

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen op Hyves Delen via Google Plus Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer