home » kosten

Kosten

Mijn uurtarief is € 185 per uur, exclusief BTW.

Mijn werkzaamheden worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wel is het in sommige gevallen (afhankelijk van je inkomen) mogelijk om rechtsbijstand te ontvangen. Klik hier om te zien of je daarvoor in aanmerking komt. Nadat het aanvraagformulier door jou is ingevuld en door mij is ingediend, wordt je inkomen getoetst. Soms moet je wel een eigen bijdrage betalen, van € 53 of € 106.  

Sommige dienstverleners noemen dit "jouw investering". Ik vind het niet zo fijn klinken, maar als je mij inschakelt is dat natuurlijk wel een investering, in tijd en geld. Je moet er misschien best goed over nadenken voordat je de stap zet om mij in te schakelen. Dat snap ik goed, want dat moet ik ook als ik mijn huis laat schilderen, mijn dochter op vioolles doe of investeer (toch dat woord) in meer uren kinderopvang.

Als je je afwegingen maakt: bedenk dan ook wat je dit oplevert. Ik noem een paar overwegingen die ik van veel van mijn cliënten hoor:

  • ik snap nu beter hoe mijn samengestelde gezin in elkaar zit
  • ik heb geleerd hoe wij samen beter kunnen communiceren en niet steeds in hetzelfde cirkeltje ronddraaien
  • na de gesprekken bij jou kunnen we tóch samen verder; een scheiding was veel duurder geweest
  • je hebt mij geleerd om beter voor mijn kinderen te zorgen in deze moeilijke periode; de investering in mijn kinderen is mij alles waard! En het scheelt ook de kosten van een kinderpsycholoog.

 

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen op Hyves Delen via Google Plus Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer