home » contact/bereikbaarheid

Contactformulier


Pauline Schonewille

Pauline Schonewille

(foto: Floris Naber)

contact en bereikbaarheid

Kantooradres  

Familie-Zaken is sinds 1 september 2013 gevestigd in een heel bijzonder pand, namelijk het oudste stenen huis van Nederland: Sandrasteeg 8, 7411 KS Deventer.

Praktische informatie

Ik werk op afspraak.

Als u voor het pand staat, ziet u rechts drie drukbellen en daarboven een trekbel. De trekbel kunt u gebruiken om uw komst aan te kondigen.

Parkeren en route

  1. Parkeren kan in de Centrum Garage (Op de Keizer 1, 7411 TC Deventer), daar zijn altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, en de parkeergarage is op loopafstand van het kantoor: U verlaat de parkeergarage, gaat rechtdoor door de steeg naast de Hema: u komt dan in de Korte Bisschopsstraat. U gaat even links en direct weer rechts: de Lange Bisschopsstraat in. Na ongeveer 500 meter hebt u aan uw linkerhand Scapino. Rechtsaf kunt u de Sandrasteeg in lopen. Aan het einde van deze steeg loopt u tegen ons pand aan: Sandrasteeg 8, het oudste stenen huis van Nederland.
  2. In de directe nabijheid van het kantoor vindt u de Stromarkt en de Nieuwmarkt. Hier is het vaak moeilijker om een parkeerplaats te vinden en duurder dan de parkeergarage.
  3. Komend vanuit Apeldoorn/Twello hebt u ook de optie om te parkeren op "de Worp". Zet uw navigatie dan op het IJsselhotel, Worp 2 in Deventer. Daar kunt u gratis parkeren, en vervolgens met de pont over. Meer informatie: http://www.deventer.info/nl/praktische-info/vaartijden-pontje. Als u aankomt op de Welle, steekt u over en loopt rechtdoor, de Hofstraat in. Aan het einde van de Hofstraat gaat u even links, en dan meteen weer rechtsaf de overkapte steeg in. Aan uw linkerhand bevindt zich ons kantoor.

Het kantoor bevindt zich op loopafstand van het trein- en busstation van Deventer.

 

Postadres 
Postbus 485
7400 AL Deventer.

Telefoon  0570 745017 / 06 42170211

E-mail  info@familie-zaken.nl

Website  www.familie-zaken.nl

KvK-nummer  08204618

Routebeschrijving

 

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Pinterest Delen op Hyves Delen via Google Plus Delen via email Delen via email

Familie-Zaken

Sandrasteeg 8 (op afspraak)

7411 KS Deventer

info@familie-zaken.nl

» meer

Familie-zaken.nl maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Ook maakt deze site gebruik van Google Analytics en AddThis. Lees hier meer over cookies.